chrome firefox opera safari iexplorer

Після Євро-2012 чиновники не знають, що робити з «Арена-Львів»

24 січня 2013 о 13:12

Створена робоча група щодо подальшого розвитку діяльності стадіону «Арена-Львів», побудованого до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, про це заявив віце-прем'єр Костянтин Грищенко. Про це сказано у повідомленні прес-служби віце-прем'єр-прем'єра.

«Використання стадіону, побудованого за державний рахунок для проведення фінальної частини Євро-2012, є дуже важливим питанням. Існує реальна проблема, яку ми дуже серйозно обговорювали — переведення ФК „Карпати“ на „Арену-Львів“. Під егідою голови Львівської обласної державної адміністрації та за участю представників ФК „Карпати“, міської адміністрації створюється робоча група, яка протягом тижня розробить дорожню карту», — сказав Грищенко.

Віце-прем'єр-міністр після проведення наради повідомив про досягнення рішення про необхідність вироблення «дорожньої карти» щодо подальшого функціонування стадіону. За словами Грищенка, стадіон «Арена-Львів» повинен розвиватися і використовуватися не тільки для проведення спортивних змагань, але і для проведення художніх та культурних заходів.

Нагадаємо, минулої осені «Карпати» провели кілька матчів на «Арені-Львів», але після декількох невдалих матчів вирішили повернутися на стадіон «Україна».

Стадіон «Арена-Львів» було урочисто відкрито 29 жовтня 2011 року, а його будівництво обійшлося держбюджету в 3 млрд.грн.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути