chrome firefox opera safari iexplorer

Причиною поразки Гайтани назвали політику і місцеву техслужбу

30 травня 2012 о 10:31

Після повернення до України учасниця «Євробачення-2012» Гайтана взяла паузу в спілкуванні з журналістами.

Як пояснили представники співачки, вона втомилася та мусить відпочити, пише «Комсомольська правда в Україні».

«Ми не спали в ніч перед фіналом, а потім після нього. Природно, артистові потрібно прийти в себе, тим більше що на початку червня у нас починаються виступи з щільним графіком. Цілком імовірно, що Гайтана зможе поспілкуватися з журналістами в кінці тижня», — повідомили помічники зірки.

Тим часом творці її пісні, дует KIWI Project Олексій Майоров та Ігор Буренко, впевнені, що співачка на конкурсі стала жертвою політики.

«Європі наша з Гайтаною пісня сподобалася – її називали серед фаворитів. Основною причиною програшу я вважаю політику і ставлення європейців до України», — відзначив Олексій Майоров.

За словами музиканта, якщо Португалія в минулі роки давала Україна високі бали, то в цьому році нам дістався лише 1 бал. Ізраїль взагалі не дав ні одного очка.

«Гайтана, переживши поразки, зберегла впевненість в собі і вже будує плани на майбутнє. Наша пісня зараз на високих місцях у інтернет-чартах „Ай-тюнс“ по всій Європі. Тому особливо турбуватися не варто», — додав композитор.

До речі, за словами представників української делегації, виступ Гайтани мало не зіпсувала місцева техслужба. 

Наприклад, освітлювачі намагалися постійно засвітити led-екрани Гайтани. Наша технічна служба «воювала» з технічною службою фестивалю через розміри екранів, їх положення, звуковий супровіду тощо.

«За все технічне забезпечення конкурсу, в тому числі і трансляцію, відповідають шведи. І чий номер був найкращим? Звичайно, шведки. Але це не применшує того, що вона стала першою. Її місце – заслужено», — заявив Ігор Буренко.

Відзначимо, незважаючи на те, що Гайтана виклалася на всі сто на «Євробаченні-2012», вона зайняла всього лише 15-е місце з 65 балами. Втім, відпустки після конкурсу у зірки не буде. Незважаючи на 15-е місце, пісня від України впевнено потрапила в європейські чарти, і тепер Гайтану наввипередки кличуть до себе виступити багато країн, пише newsru.ua.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути