chrome firefox opera safari iexplorer

«АероСвіт» позбавлять ліцензії на міжнародні авіаперевезення?

12 червня 2012 о 13:40

Закритому акціонерному товариству «Авіакомпанія АероСвіт» загрожує анулювання ліцензії на здійснення міжнародних авіаперевезення.

Про це УНН повідомили у Міністерстві інфраструктури України.

Як повідомив співрозмовник агентства, Державна авіаційна служба України отримала розпорядження підготувати документи необхідні для анулювання ліцензії «АероСвіту» на здійснення міжнародних авіаперевезень.

Причина, як повідомляє джерело, дуже проста – нездатність компанії забезпечити вчасне відправлення рейсів та нормальне здійснення перевезень.

Джерело, повідомило УНН, що питання про анулювання поки що залишається відкритим, адже у компанії «АероСвіт» є цілий ряд причин, які призвели до збоїв у здійсненні авіаперевезень, серед, яких зокрема, і затримка у наданні двох нових повітряних суден з нібито незалежних від авіакомпанії причин. Про те якщо ситуація залишиться незмінною до кінця цього робочого тижня компанія ризикує втратити ліцензію.

Як повідомило джерело, поштовхом для розгляду можливості такого суворого рішення є той факт, що через затримку рейсів постраждали не тільки прості громадяни, а і велика кількість дипломатів.

Нагадаємо, починаючи з 8 червня компанія «АероСвіт» відчуває труднощі зі здійсненням регулярних авіаперевезень, які в середині країни так і за її межі.
В компанії головними причинами проблем називають вихід з експлуатації літаків закордонних партнерів компанії та затримку з поставки двох літаків.
З початком ЄВРО-2012 ситуація суттєво загострилась.

Нагадаємо, вчора авіарух був фактично паралізований, адже тільки у аеропорту «Бориспіль» було затрималось понад 30 рейсів на вліт та виліт.
Як повідомили у прес-службі аеропорту, головною причиною такої затримки були технічні проблеми у перевізника «АероСвіт».

Наразі компанія намагається врегулювати проблеми і у першу чергу забезпечує перевезення футбольних вболівальників.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути