chrome firefox opera safari iexplorer

Комунальники ігнорують скарги киян і не виконують свою роботу. ФОТО

15 червня 2012 о 10:15

Столичні мешканці вкотре потерпають від бездіяльності комунальників. Ось уже чотири дні люди не можуть підійти до під'їзду через повалені дерева, а комунальні організації на їх дзвінки не реагують.

Про це «Українській правді. Київ» повідомив житель Валентин Саливон.

«Четвертий день лежать дерева біля будинку, в якому я проживаю. Це вулиця Тимофія Шамрила, 5б. До під'їзду не можливо під'їхати. Дерева впали під час грози 11 червня. Сусіди неодноразово дзвонили комунальникам і ті, неодноразово відповідали, що вислали бригаду...  Та, на жаль, дерева залишились місці і стали потіхою для дітлахів», — розповів він.

За словами Саливона, потерпають від комунальників не лише мешканці його будинку – аналогічна ситуація склалася у парку «Бабин Яр».

«Там дерева порізали, але так і не вивезли. Так само і на вул. Бакинській, де впало дерево на бетонну опору і розтрощило її. Порізані колоди лежать, коріння стирчить. Через дорогу ще одне дерево – лежить собі біля дитячого майданчика», — розповів обурений киянин.

Фото надані місцевими мешканцями

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути