chrome firefox opera safari iexplorer

Кияни за безцінь скуповують у шведів квитки на матчі

19 червня 2012 о 10:58

Після поразки від англійців у другому матчі групового турніру Євро-2012 шведи масово пакують речі та залишають кемпінг на Трухановому, за квитками на останній матч шведів організовано справжнє полювання.

Навколо кемпінгу ошиваються перекупники. Вони ж обклеїли всі паркани: «Куплю квиток! Дорого!», пише «Комсомольская правда в Украине».

Прості кияни також пробують купити квитки у шведів — вони ходять на Труханів острів не тільки позасмагати, а й поторгуватися.

«Шведи самі не пропонують — треба питати. За двадцять євро я купив квитки собі і дівчині. Хочу ще прикупити для друзів», — заявив один з відпочивальників, який назвався Олегом.

Що стосується самого кемпінгу, то спорожнілим його назвати важко. Дійсно, частина шведів спакувала речі, але на їх місце приїхали інші. Вони сповнені оптимізму.

«Ми виграємо у Франції! І навіть якщо ні, все одно цікаво побувати в Києві. Мої друзі, які приїхали раніше, запевняють: тут весело», — заявив 25-річний фанат Герніка Свенсон.

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути