chrome firefox opera safari iexplorer

Перших шведів замість непридатного кемпінга поселили у готелях. ФОТО

08 червня 2012 о 11:10

Перших шведських уболівальників, які приїхали у Київ 7 червня, замість селити у кемпінгу на Трухановому острові, розмістили в готелях Києва.

Про це повідомив депутат Київради від партії «Удар» Олексій Давиденко.

«Усіх шведів, які вчора (7 червня) приїхали в кемпінг відселили, бо кемпінг поки не придатний для проживання», — сказав Давиденко.

Він додав, що посол Швеції в Україні становим на 10 ранку 8 червня закінчив інспекцію на Трухановому острові.

«Висновки: влада Києва багато зробила. Вигляд на Дніпро чудовий. Але електрики нема, душові кабіни треба переробляти, туалети і благоустрій території залишають бажати кращого. Воду з крана пити категорично заборонили. Наступна інспекція о 13.00. В очікування дива!», — підсумував Давиденко.

Як відомо, за два дні до приїзду фанів кемпінг виявився зовсім неготовим прийняти поселенців.

6 та 7 червня у євро кемпінгу поспіхом монтували душові, заливали бетон, добудовували медчастину, яка мала працювати ще за кілька днів до відкриття.

7 червня ввечері біля душових залили свіженький бетон, так, що на ньому можна було писати. Цим скористалися жартівники і написали Welcome перед грубо збитою халабудою душових.

Однак, незважаючи на це, станом на ранок 8 червня з 6,5 тисячі місць для буболівальників, викупили трохи більше 3 тисяч броней. Крім того, шведська сторона вирішила самостійно забезпечити своїх уболівальників харчуванням, розвагами, наметами та охороною.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути