chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра у скандальний фан-кемпінг на Трухановому острові заселяться перші шведські фанати

07 червня 2012 о 17:38

Уже завтра, 8 червня, у фан-кемпінг на Трухановому острові заселяться перші шведські фанати. Сьогодні завершуються останні приготування до прийому іноземних гостей. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Перших мешканців зустрічатимуть посол Королівства Швеція Стефан Гуллгрен та президент організації шведських вболівальників «Camp Sweden».

«8 червня фан-кемпінг буде готовий прийняти перших вболівальників. Наші служби спільно із шведськими колегами сьогодні завершують останні приготування. На превеликий жаль, ми досить пізно розпочали реалізацію цього проекту, багато часу пішло на вибір місця локації шведських вболівальників та погодження всіх пунктів угоди. Але до завтра фан-табір розпочне повноцінну роботу», – зазначив голова КМДА Олександр Попов.

За інформацією КП «Плесо», тимчасовий табір для вболівальників з Королівства Швеція розрахований на 2 тис. 929 наметів та 294 трейлерів.

Нагадаємо, що вчора з'явилася скандальна інформація у ЗМІ, де розповідається про повну неготовність цього кемпінгу до прийому шведських уболівальників.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути