chrome firefox opera safari iexplorer

Продавець підтвердив продаж ДУСі малини по 672 грн за кілограм

19 червня 2012 о 16:01

Директор ТОВ «Хімконтракт» Андрій Панченко підтвердив, що його підприємство продало Державному управлінню справами продукти саме за тими цінами, які опубліковано в «Віснику державних закупівель».

Про це він сказав у програмі Tender News телеканалу ТВі, повідомляють «Наші гроші».

Пояснюючи ціну малини (672 грн за кг), він повідомив, що українські аграрії не можуть запропонувати якісну ягоду, тому «Хімконтракт» повинна закуповувати її за кордоном.

«Тому що це імпортна малина... На жаль, ми не навчилися створювати ті умови, щоб вона росла в ідеальному стані», — сказав він.

Тим часом директор ДП «Гарант-сервіс» Держуправління справами Тетяна Козіянчук продовжує стверджувати, що ціни, які оприлюднено в «Віснику державних закупівель» і в ЗМІ, не відповідають дійсності.

«Хто дав таку інформацію? Звідки ви це взяли. Знайдіть у мене такий документ, що я таке робила. Це взагалі така плітка, таке неподобство. Треба в суд подавати на вас усіх. Та не було цього, даю вам слово, що це брехня, що це було 5 кг в упаковці», — сказала вона журналістам Tender News.

Нагадаємо, що 31 травня Державне підприємство Державного управління справами з обслуговування офіційних заходів "Гарант-сервіс» уклало низку угод з ТОВ «Хімконтракт» та ДП «Чайка» на придбання фруктів, ягід і овочів на загальну суму 2,6 млн грн.

При цьому імпортну черешню купили за 204 грн/кг, імпортну суницю за 312 грн. Найдорожчою в переліку продукції, що замовляється виявилася імпортна малина по 672 грн / кг.