chrome firefox opera safari iexplorer

Севастополь збільшив фінансування розвитку російської мови та культури

20 червня 2012 о 16:22

Депутати Севастополя на пленарному засіданні ухвалили рішення про збільшення суми фінансування у 2012 році Регіональної програми розвитку регіональної російської мови, російської культури в м. Севастополі на 2012—2016 р.р. передає кореспондент УНН.

На порядку денному значилися 2 проекти щодо внесення змін до програми розвитку російської мови, але обговоривши обидва, депутати підтримали проект, запропонований постійною комісією з питань молоді, спорту, культури і туризму. Даний проект рішення був розроблений і винесений на сесію у зв'язку з необхідністю включення додаткових заходів з метою зміцнення творчих зв'язків, поліпшення позитивного іміджу колективів народної творчості, естетичного виховання населення, зміцнення матеріальної бази колективів.

Як пояснив представникам засобів масової інформації голова міської Ради Юрій Дойников, вирішальну кількість голосів набрав проект, який передбачає збільшення фінансування на велику суму - 300 000 гривень. Також він включає практично всі доповнення, запропоновані другим проектом. «Ми підтримали більш комплексну програму», — зазначив Дойников.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути