chrome firefox opera safari iexplorer

У Дніпрі та озерах відхилень за різними групами інфекцій не виявлено

20 червня 2012 о 14:11

Стан українських пляжів цього року значно кращий, ніж минулого. Про це заявив глава Державної санітарно-епідеміологічної служби України Анатолій Пономаренко.

За його словами, на сьогоднішній день офіційно відкрито 639  пляжів (більше 56% від усіх пляжів України), з них 607 — морські.

Також він підкреслив, що в Дніпрі в районі Києва та озерах відхилень за різними групами інфекцій не виявлено. «Люди можуть купатися без ризику підхопити інфекційне захворювання у воді навіть на тих пляжах, які офіційно не відкриті», — сказав Пономаренко.

Говорячи про санітарно-епідеміологічну ситуацію в містах, приймаючих Євро-2012, він зазначив, що у всіх чотирьох містах зафіксовано всього 11 випадків звернення іноземних уболівальників за медичною допомогою.

«Постраждалим були поставлені різні діагнози, які не пов'язані між собою. Це свідчить про сприятливу санітарно-епідеміологічноу ситуацію у місцях перебування вболівальників », — підкреслив Пономаренко.

Розділи: Довкілля

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути