chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні вийшла інтерактивна дитяча казка про Євро-2012

05 червня 2012 о 15:08

Компанія «Майкрософт Україна» та дитяче видавництво «Glowberry Books» подарували маленьким українцям нову яскраву інтерактивну книжку про футбол, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

«Райдугони та феєрична гра» стала продовженням вже відомої казки про сімох різнокольорових драконів, що живуть на планеті Дра-Дра.

Нова істрія Райдугонів про міжпланетний футбольний чемпіонат ЄУРА, що проходить на планеті Оргів. Книжка розповідає юним читачам про дружбу, сімейні стосунки та правила чесної гри.

Варто відмітити, що кожен з цих семи братів-драконів має свій особливий характер, своє світобачення та звички. За словами Ольги Черепанової , директора «Glowberry Books» саме це і наближує міфічних створінь до реальних людей, і кожен може знайти в них щось схоже на себе.

Автором книги став талановитий дитячий письменник Антон Сіяніка, а ілюстрації до видання підготували Світлана Мороз та Костянтин Федоров.

Інтерактивний варіант Райдугонів в найближчий час зможуть завантажити користувачі Windows 8 Release Preview.

Фото ukraine2012.gov.ua

«Жива» книжка з 35 сторінок буде не тільки насичена яскравими ілюстраціями, анімацією та іграми, а ще й буде озвучена для користувачів усього cвіту на трьох мовах – українською, російською, та англійською.

Спеціально до презентації книги частина тиражу «Райдугони і феєрична гра» підписали відомі українські футболісти: Сергій Федоров, Владислав Ващук, Артем Яшкін, а також головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков і ведучий телепрограм «Третій тайм» та «Інший Футбол» Микола Васильков.

Книги з автографами футбольних зірок будуть передані в дитячі будинки України.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути