chrome firefox opera safari iexplorer

Можливість дивитися ТВі позбавили жителів 11 міст України

22 липня 2012 о 15:29

Телеканал ТВі заявляє про припинення його трансляції в кабельній мережі провайдера телекомунікаційних послуг «Тріолан» в 11 містах.

Про це сказано в повідомленні на сайті телеканалу.

«Глядачі телеканалу повідомляють: ТВi зникає з кабельних мереж. Без усяких попереджень телеканал було відключено мережею „Тріолан“. Це означає, що можливість дивитися ТВі позбавили жителів 11 міст України. Це, зокрема, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Луганськ, Одеса, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чугуїв (Харківська область)», — сказано в повідомленні.

Відповідно до повідомлення, замість ТВi транслюється канал БТБ, засновником якого є Національний банк України.

ТВi підкреслює свою стурбованість тим, що сталося, оскільки, за даними каналу, у результаті він втратив близько 200 тис. глядачів.

Телеканал також зазначає, що київський «Тріолан» пояснює те, що сталося, ремонтом устаткування й ніяких прогнозів про строки поновлення мовлення не дає.

Причини припинення його трансляції в інших містах каналом також з'ясовуються.

Як повідомляло агентство, раніше Податкова міліція Солом'янського району Києва порушила кримінальну справу проти генерального директора ТВі Миколи Княжицького за підозрою в навмисному ухилянні від сплати податків на суму 3,025 млн гривень.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути