chrome firefox opera safari iexplorer

У Харкові роздають продуктові пакети і пропонують підписатися за російську мову.ВІДЕО

11 липня 2012 о 18:14

10 липня в двох районах м. Харкова – Червонозаводському та Комінтернівському, громадські активісти Громадянської мережі ОПОРА зафіксували роздачу продуктових пакетів від Благодійного фонду «Допоможи ближньому» з листівкою Анатолія Денисенка — імовірного кандидата-мажоритарника від Партії регіонів по 173 виборчому округу.

ВІДЕО

Як стало відомо, акція проводиться за участю персоналу шкіл. Зокрема, активісти ОПОРИ виявили факт роздачі продуктових пакетів у ЗОШ № 68 та спеціалізованій школі № 114 Комінтернівського району, у ЗОШ № 53 Червонозаводського району. За інформацією, отриманою від персоналу, продуктові пакети можна отримати у всіх школах району за місцем проживання. Для цього варто мати при собі посвідчення ветерана праці та бути наявними у поданих списках. Тих, кого немає у списках, на місці просять заповнити заяву до благодійного фонду «Допоможи ближньому».

У самі продуктові пакети, окрім гречки, цукру, чаю, згущеного молока, олії, кави та печива, були покладені телефонні довідники, лист-пам’ятка із переліком телефонних номерів Районних адміністрацій та агітаційна листівка від Анатолія Денисенка.

За інформацією активістів ОПОРИ, під час отримання продуктових пакетів, харків’янам пропонується  підписати лист до Президента України Віктора Януковича за надання російській мові статусу державної.

Роздача продуктових пакетів по всіх школах відбувалася сьогодні до 14.00. За словами персоналу, продовження акції слід чекати в п’ятницю після п’ятої вечора, коли будуть вручатися пакети всім, хто не встиг їх отримати сьогодні.

Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути