chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде нічний кінофестиваль

02 липня 2012 о 11:12

Кінофестиваль «Відкрита ніч — Дубль 16» відбудеться у ніч з 06 на 07 липня на території галереї Арт причал у Києві поблизу Гаванського мосту (вул. Набережно-Хрещатицька, причал №2).

Одночасно з головним майданчиком фестивальні перегляди відбуватимуться у містах Дніпродзержинську, Запоріжжі, Каневі, Копичинцях, Івано-Франківську, Львові, Миколаєві, Полтаві, Прилуках, Чернівцях та селах Легедзине та Обирок. Про це УНН повідомили у прес-службі організаторів заходу.

За традицією, загальна фестивальна програма складатиметься з двох частин – конкурсної та позаконкурсної.

Тривалість загальної програми – шість годин. Всі фільми цієї програми будуть брати участь у Конкурсі Глядацьких Симпатій.

Конкурсну частину загальної програми, як завжди, оцінюватиме журі на окремому засіданні з оголошенням результатів своєї роботи на світанку. Тривалість конкурсної частини програми – 3 години

Понад 20 конкурсних фільмів, та загалом понад 30 стрічок – такою буде програма цьогорічної «Відкритої Ночі», яка традиційно стартує при заході сонця 6 липня. А на сході сонця, десь о 4:00ранку журі вже оголосить переможців.

Серед членів журі фестивалю цього року – знамениті українські актори Анатолій Хостікоєв та Богдан Бенюк, а також знана письменниця Оксана Забужко.

Джерело: УНН
Розділи: Новини культури