chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві шукатимуть найгламурнішу українку

19 липня 2012 о 13:24

У неділю, 22 липня, в самому центрі Києва шукатимуть найгламурнішу українку. В рамках ігрового вуличного свята гості та мешканці столиці відзначатимуть переваги найкращих українських товарів і послуг перед іноземними аналогами.

Звичайно, не забудуть відзначити й українську дівочу красу. Для найчарівнішої дівчини серед глядачів приготували спеціальний приз від однієї з найстильніших українських дизайнерок Наді Дзяк.

«На показах у Мілані та Парижі дівчата з України одразу звертають на себе увагу: стильні, доглянуті, дуже виразні, — поділилась своїми враженнями Надя Дзяк. — Переконана, що ця особливість — здатність витончено привертати до себе увагу — природна для наших дівчат». Поки що організатори не уточнюють, за якими саме критеріями визначатимуть серед учасників свята на Майдані найвишуканішу.

«Побачимо її одразу, — жартує відомий радіоведучий Олександр Расказов, який вестиме свято. — Зір у таких випадках не підводить!». Вуличне свято, організоване в центрі Києва задля того, аби привернути увагу молоді до переваг споживання продукції та послуг українських виробників, відбудеться 22 липня, в неділю, з 17.00 до 21.00 (Майдан, перед будівлею Укооспілки). Під час свята заплановані нестандартні конкурси та веселі ігри. Надя Дзяк є одним з найвідоміших та найстильніших українських дизайнерів.

В Україні одяг від Наді Дзяк носять зірки шоу-бізнесу (зокрема, Ольга Фреймут, Катя Осадча і Євгенія Власова) та представниці бізнесової еліти (серед таких Ірина Данилевська та інші).

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути