chrome firefox opera safari iexplorer

В Криму стартує традиційний щорічний фестиваль

10 липня 2012 о 10:10

В Євпаторії відбудеться традиційний щорічний фестиваль «Міжнародний День курортника». Про це УНН повідомили в Курортно-інформаційному центрі.

За словами заступника міського голови Сергія Стрельбицького, в цей день мешканців та гостей міста чекають святковий концерт, цікава розважальна програма та змагання команд. В ході конкурсної програми будуть визначені фіналісти, які стануть боротися за звання «Кращий курортник – 2012».

Учасників фестивалю чекають пам'ятні подарунки. Головний приз — путівка в одну з санаторно-курортних установ Євпаторії.

«Організацією та проведенням фестивалю ми хочемо підкреслити добре ставлення до туристів. Ми цінуємо і дякуємо їм за те, що вони вибрали наш курорт, намагаємося, щоб вони були в Євпаторії як вдома», — зазначив Сергій Стрельбицький.

Заступник міського голови додав, що традиційно фестиваль збирає багато євпаторійців і гостей з України, Росії, Білорусі та інших країн.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути