chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться щорічний фестиваль для виноробів

29 червня 2011 о 19:01

4-5 листопада у Києві відбудеться фестиваль виноробів "Wine Fest Ukraine".

У рамках проведення цього фестивалю організатори планують проведення виставки-ярмарки виноробної продукції українських виробників для споживачів, а також цикл програм для ділової аудиторії.

На ці дні для виноробів заплановані такі заходи, як круглі столи, міжнародні конференції, відкриття спеціалізованої експозиції «Вино, як мистецтво», проведення дегустаційного конкурсу «Ukrainian Wine & Spirit Awards», ярмарок виноматеріалів, а також різні презентації та тренінги, присвячені питанням розвитку винного туризму в Україні.

Відвідати фестиваль можуть і звичайні споживачі, яких теж буде чекати спеціальна програма: можна буде продегустувати вина вітчизняних та іноземних виробників, вина виноробів-аматорів, а також придбати вподобані зразки, літературу по вину та винні аксесуари. У програму також включено проведення концертної програми, призова лотерея, різні конкурси та розважальні заходи.

Міжнародні спеціалізовані виставки «WinExpo Ukraine» та «WineTech Ukraine» відбудуться 2-4 листопада 2011 року в Міжнародному виставковому центрі м. Києва (Броварський пр-т, 15). Організатор — виставкова компанія «Експо-Юг-Сервіс».

 

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути