chrome firefox opera safari iexplorer

Дерева в центрі міста можуть зникати безслідно (ФОТО)

07 серпня 2012 о 13:09

Державна екологічна інспекція не побачила факту знищення вікових кленів в Маріїнському парку.

«Як виявилося в центральному парку столиці вікові клени можуть зникнути безслідно, і ніхто не зверне на це увагу. Страшно уявити, що відбувається у більш віддалених районах Києва», — заявив депутат Київради (БЮТ-Батьківщина) Олександр Бригинець.

Нагадаємо, нещодавно О. Бригинець виявив факт знищення вікових кленів в Маріїнському парку, у зв’язку з чим зробив відповідний запит до екологічної прокуратури. Екологічна інспекція надала відповідь, що перевірку здійснено з виїздом на місце події, і «за вказаною адресою знищення зелених насаджень не виявила».

«Я на власні очі бачив зрізані дерева і зробив фото, з яких очевидно, що зелені насадження знищені. Тому мені не зрозуміло, як інспекція могла не помітити цей факт. Виходить, що екологічні чиновники, або не професіонали, або покривають вандалів, а значить в парку можна безслідно знищити дерева і не бути покараним», — обурений О. Бригинець.

 

Розділи: Довкілля

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути