chrome firefox opera safari iexplorer

Гогольfest-2012 відкриє оновлена ​​«Земля» Олександра Довженка

28 серпня 2012 о 08:46

Перший день відомого фестивалю сучасного мистецтва проходитиме під звуки етно-хаус бенду «ДахаБраха».

Про це «Коментарям» повідомили в Національному центрі Олександра Довженка.

За інформацією центру Довженка, відкриття фестивалю ГОГОЛЬFEST 2012 відбудеться 21 вересня цього року і ознаменується показом відреставрованої копії фільму «Земля» Олександра Довженка в музичному супроводі колективу «ДахаБраха».

Як зазначили організатори ГОГОЛЬFEST, фестиваль триватиме з 21 по 29 вересня в цехах занедбаного експериментально-механічного заводу. Місце дислокації знаходиться в 332 м від станції Видубичі за адресою вул. Інженерна, 7в.

Програма ГОГОЛЬFEST 2012 поки що не складена. Відомо, що в рамках фестивалю відбудеться прем´єра українсько-швейцарського спектаклю «Вій» — спільного проекту театру Vidy-Lausanne і фестивалю ГОГОЛЬFEST.

Куратором спектаклю став організатор ГОГОЛЬFEST і засновник, продюсер і режисер театру «ДАХ» Владислав Троїцький.

Крім усього іншого, організатори фестивалю запрошують до співпраці молодих режисерів. «Молоді режисери, які готові відважитися, — є можливість показати свої роботи на ГОГОЛЬFEST», — кличе засновник фестивалю Влад Троїцький.

Джерело: Коментарі
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути