chrome firefox opera safari iexplorer

Лавра проігнорувала Азарова і не пускає до храмів за 3 грн

13 серпня 2012 о 17:02

У Києво-Печерській лаврі з квитком за 3 гривні не пускають до деяких храми, зокрема в Троїцьку надбрамну церкву.

Як повідомляють «Київ.Коментарі», вахтерка на вході до церкви заявила: «З квитком за три гривні гуляйте по території, а сюди пускають тільки тих, хто 50 гривень заплатив».

Нагадаємо, після корупційного скандалу навколо керівництва Національного Києво-Печерського заповідника прем´єр-міністр Україна Микола Азаров доручив у терміновому порядку розглянути питання про значне зниження ціни на вхідні квитки.

В результаті, з 8 серпня ціна на квиток була знижена з 50 до 3 гривень.

Як пояснив Азаров, Києво-Печерський заповідник є історичним пам´ятником загальнонаціонального значення, а не «екскурсійним бюро», що відверто заробляє на вірянах і туристах.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути