chrome firefox opera safari iexplorer

Найкрасивішими українками стали Ані Лорак та Віра Брежнєва

07 серпня 2012 о 11:19

Популярне світове видання The Most Beautiful Women проводить щорічний рейтинг найкрасивіших світових представниць слабкої статі, за підсумком на сторінках книги публікується 50-ку переможниць.

Цього року видання вирішило створити книгу «Найкрасивіші жінки України» (The Most Beautiful Women of Ukraine national property), куди увійшла 50-ка найуспішніших і гарних саме українських жінок.

За їхньою версією артистка Надя Васіна, співачка Ані Лорак і ще одна співачка, та телеведуча Віра Брежнєва — визнані найкрасивішими жінками України. І якщо двох останніх знають мільйони, то Надія Васіна більш загадкова особа. Але не менш успішна. Дівчина артистка оригінального жанру, майстер спорту міжнародного класу в художній гімнастиці.

В даний період, артистка працює над новим номером «Інтимна кімната Наді Васіної», в якому буде розкрита краса жіночого тіла в розумінні самої героїні.

Список красунь також поповнили такі відомі персони як, Таїсія Повалій, Ольга Сумська, Санта Дімопулос, Єва Бушміна, Катя Бужинська, Гайтана, Анна Седокова, політик Ірина Бережна, Оксана Марченко та багато інших.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути