chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться свій фестиваль Woodstock

20 серпня 2012 о 18:04

З 28 по 30 серпня 2012 року на аеродромі в місті Калинівка Вінницької області вперше відбудеться фестиваль «Woodstock Україна».

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ організатори фестивалю, протягом трьох днів тут виступлять 36 груп з України, Польщі та Естонії, а в якості хедлайнерів запрошені українські колективи «Скрябін», «Mad Heads» та «Kozak System». Кузьма, соліст гурту «Скрябін», також є ініціатором і ведучим фестивалю.

Крім того, на території аеродрому буде організовано безліч творчих і тематичних майданчиків: стіна для графіті, байкерський табір, музична сцена для виконавців-аматорів, різноманітні вироби hand-made.

Метою проведення фестивалю «Woodstock Україна» організатори називають пропаганду волонтерського руху, благодійництва, розвиток творчого потенціалу країни, масової музичної культури, формування естетичного смаку шанувальників різних музичних стилів, об'єднання різнопланових виконавців однією ідеєю, об'єднання жителів різних регіонів України.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути