chrome firefox opera safari iexplorer

Відсьогодні українці можуть їздити до Туреччини без віз

01 серпня 2012 о 12:24

Угода між урядами України та Туреччини, яка передбачає, що громадяни країн зможуть перебувати на території іншої держави без отримання візи до 30 днів з моменту в'їзду, набула чинності з 1 серпня цього року.

Загальний термін перебування громадян на території іншої держави не повинен буде перевищувати 90 днів у межах 180 днів з дати першого в'їзду.

При цьому українці й турки, які мають намір перебувати на території іншої сторони більше 90 днів або з метою працевлаштування, об'єднання з сім'єю або навчання повинні отримати візу відповідно до законодавства держави перебування.

Проїзними документами, дійсними для поїздок українців до Туреччини, згідно із зазначеним угодою, є закордонний паспорт громадянина України, проїзний документ дитини, посвідчення особи моряка та посвідчення члена екіпажу літака (за наявності запису в декларації/польотному завданні).

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Туристичні новини

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути