chrome firefox opera safari iexplorer

Директор Київського зоопарку пішов у відставку

25 вересня 2012 о 12:32

Директор Київського зоопарку Олексій Толстоухов написав заяву про звільнення за власним бажанням, заявили представники громадянської кампанії Форум порятунку Києва.

«Від співробітника зоопарку нам стало відомо, що Толстоухов написав заяву за власним бажанням. І заява підписана. 21 вересня він вивіз особисті речі», — цитує Комсомольская правда в Украине координатора Форуму порятунку Києва.

За даними джерела в зоопарку, разом з Толстоуховим звільнилися заступник гендиректора з організаційно-господарських питань Євген Долженко, заступник гендиректора з економічних питань Марія Кіцька, начальник юридичного відділу Микола Марчук, начальник загального відділу Світлана Бочковська.

Видання також пише, що обов'язки директора поки виконує заступник директора Михайло Іванов.

Газета також зазначає, що неофіційно в зоопарку підтверджують, що Толстоухов звільнився із займаної посади. «Це не спонтанне рішення. Чутки про майбутнє звільнення поширювалися ще в середині літа», — зауважили в адміністрації зоопарку.

КП в Украине не відкидає, що на місце Толстоухова призначать екс-директора зоопарку Євгена Кирилюка, якого в середу повинні представити колективу.

Ймовірними причинами заяви за власним бажанням могли стати постійні перевірки зоопарку і порушені кримінальні справи прокуратурою, пише видання.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути