chrome firefox opera safari iexplorer

Канатна дорога до Труханового острова в Києві виявилася небезпечною

05 вересня 2012 о 11:17

У Києві на канатній дорозі від арки Дружби народів до Труханового острова жінка отримала травму, повідомляє газета Сегодня.

«На канатці на стороні Труханового страховики не спіймали людину, і вона спиною влетіла у стіну будки. Крик було чути на Пішохідному мосту. Очевидно, що там проблеми з персоналом», — повідомив у соцмережі очевидець.

За його словами, за 5 м до приземлення на канатці стоїть гальмівна система, яка повинна дозволити людині плавно приземлитися.

Власники атракціону заперечують свою провину у події і звинувачують жінку в необережності.

«Так, вдень там невдало приземлилася жінка і отримала травму чи то ноги, чи то спини. Мене на місці не було тоді. Інструктори викликали швидку, і приїхали працівники МНС. Жінку акуратно спустили мотузкою і госпіталізували. В будку вона не влітала, там стоїть спеціальний уловлювач. Ймовірно, вона не згрупувалася, не підігнула ноги і зачепилася за лавку», — роз'яснили організатори.

Вони також заявили, що відмовляються виплачувати компенсацію, оскільки вважають, що жінка винна сама, і всі інші відвідувачі до неї покаталися нормально.

Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація оцінила будівництво канатної дороги для огляду міста туристами в 12 мільйонів євро.