chrome firefox opera safari iexplorer

У день «трьох дванадцяток» астрологи радять не поспішати до РАЦСу

21 вересня 2012 о 12:57

Щороку пік сезону весіль припадає на магічне число. Цьогоріч це 12.12.2012 (12 грудня).

Чи вдалим буде сімейне життя, якщо молодята одружаться у день “трьох дванадцяток”? Астролог та нумеролог Марина Курсанова розповіла “Леополісу”, що закоханим не варто поспішати у РАЦС, щоб одружитися цього дня.

“У цей період в інформаційному полі планети відбудуться серйозні зміни, настане так званий нульовий період, – пояснює пані Курсанова. – Пік такого періоду припадає на 12-21 грудня, а завершиться він аж у березні. Це час, коли старе буде відходити, а нове приходити. Старе кохання забудеться, ймовірні нові знайомства, які згодом можуть увінчатися шлюбом. Самотні люди мають шанс знайти свою половинку, але йти до РАЦСу варто аж у квітні, коли остаточно мине “нульовий період”. Якщо пара розпишеться 12.12.2012, такий шлюб може тріщати по швах”.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути