chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкривається книжковий ярмарок «Медвін»

05 вересня 2012 о 12:29

6 вересня о 12.00 відбудеться відкриття 15-го Київського книжкового ярмарку Медвін та «Медвін: рукоділля і хобі».

Як повідомляють організатори, у виставках візьмуть участь письменники (Брати Капранови, Макс Кідрук) та видавці (Олександра Афоніна, президента Української асоціації видавців та книго розповсюджувачів).

На гостей заходу чекає «провокація на знання» — неймовірні фізичні досліди та хімічні перетворення від лабораторія наукових розваг для дітей та дорослих; козацькі забави від лицарської школи «Козацька фортеця».

Також о 13.00 відбудеться квадратний стіл «Письменники в політиці» і презентують результати опитування, кого з діячів культури та спорту мешканці Facebook'у хочуть бачити у ВР.

Крім того, усі матимуть змогу побачити понад 100 авторських ляльок від майстрів з ПАР, Грузії, Японії, а також міст України – Києва, Івано-Франківська, Севастополя, Чернігова, Броварів, Запоріжжя, Харкова, Тернополя, Ірпеня, Луганська, Львова, Дніпропетровська

Ярмарки триватимуть упродовж трьох днів – з 6 по 8 вересня, з 10.00 до 19.00.

Виставки пройдуть у КиївЕкспоПлаза, павільйон 3, вхід К, що на вул. Салютній, 2-Б, ст.м. Нивки.

Фото надане організаторами

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути