chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові вирує Форум видавців

13 вересня 2012 о 12:15

Стартував традиційний Форум видавців у Львові. Цього року Форум триває з 12 до 16 вересня в Палаці Мистецтв. Протягом п`яти днів львів`яни та гості міста зможуть долучитися до грандіозного літературно-мистецького дійства, в рамках якого будуть проведені фестивалі, конференції, благочинні акції та багато іншого, повідомляє galinfo з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Це найбільший книжковий ярмарок в Україні. В межах Форуму відбудеться Львівський міжнародний літературний фестиваль на тему «Подорожі до літератури». Один із найбільших літературних фестивалів Європи об`єднає близько 150 письменників, поетів, митців, перекладачів, інтелектуалів з України та 16-ти країн світу. За їхньої участі відбудеться понад 100 акцій різного формату.

Серед найбільш очікуваних книжкових новинок — книга Оксани Забужко «З мапи книг і людей», "Цинамонові крамниці" Бруно Шульца у перекладі Юрія Андруховича та новий роман Юрія Винничука «Танґо смерті».

Вхідний квиток на львівський Форум видавців подорожчав до 10 гривень. Торік він коштував 5 гривень. Придбавши квиток, відвідувачі отримають 10% знижку у мережі кав`ярень «Креденс». Також до квитка додається флаєр – 20% знижка від 20 видавництв.

Джерело: Уніан
Розділи: Новини культури

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути