chrome firefox opera safari iexplorer

Кіностудія ім. Довженка випустила повнометражний фільм вперше за 20 років

24 жовтня 2012 о 14:45

Вчора в рамках кінофестивалю «Молодість» відбулася прем'єра першого повністю українського повнометражного художнього фільму Олександра Ігнатуші «Мамо, я льотчика люблю!», повідомляє «Сніданок з 1+1».

Українське у цьому фільмі все: актори, оператори, режисер і навіть гроші.

А ще він особливий вишуканою українською еротикою у виконанні Ольги Сумської. Вона ніби грала саму себе – відому актрису.

Вона просто кохала – щиро і самовіддано. Вона мріяла про щастя і зустріла його на перехресті долі.

Лірична історія про те, як дружину зраджує чоловік і як вона відповідає тим самим. У цьому фільмі є все, від чого мліє жіноче серце: кохання, страждання і ніжна еротика. «Я дуже хвилювалася, як все це сприйме моя молодша донечка, тому я її сьогодні не взяла. Взяла мамочку. Мама знає, що таке цілуватися з партнерами на театральному майданчику і вона мене зрозуміє, як ніхто інший. Ну, якщо треба – то треба», — каже Сумська. Актриса хотіла ще більшої відвертості у еротичних сценах. Це, на її думку, додало б барвів фільму. Однак, Олександр Ігнатуша переймався режисерською оригінальністю

За ліричністю, сюжетним драматизмом і еротизмом ця картина нагадую радянську кіносагу «Довга дорога в дюнах». З різною мотивацією, але з однаковою зацікавленістю на неї ідуть і молоді, і досвідчені глядачки.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути