chrome firefox opera safari iexplorer

Нова станція київського метро «Іподром» прийняла перший потяг

22 жовтня 2012 о 11:21

20 жовтня нова станцію метро «Іподром» прийняла перший потяг.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

За словами голови Київської адміністрації Олександра Попова, який став пасажиром пробного рейсу, пуск поїзда показав, що станція готова до введення в експлуатацію.

«Станція „Іподром“ була збудована в стислі терміни, при цьому якість виконання робіт дуже висока. На мою думку, це одна з найкрасивіших станцій метро. Вже наступного тижня ми введемо її в експлуатацію і Куренівсько-Червоноармійська лінія стане довшою на кілометр», — пообіцяв Попов.

Він також наголосив, що біля метро «Іподром» практично готова зручна автопарковка, де водії зможуть залишати свої авто, аби далі пересуватися містом на метро, уникаючи автомобільних заторів.

"Власне станція має два вестибюлі, які зв’язані з платформою сходами, та балкон над першою колією, який сполучається з платформою двома ліфтами. Виходи з підземних переходів та станції виконано з врахуванням державної програми «Безбар’єрний простір», — відзанчили в КМДА.

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути