chrome firefox opera safari iexplorer

Поїзди метро від станції «Іподром» їздять не далі наступної зупинки

04 листопада 2012 о 11:09

«Станція Київського метрополітену «Іподром»: відкрити — відкрили, а зробити забули». Так депутат Київради Олександр Бригинець прокоментував роботу станції, проїхавшись у Київському метрополітені від зупинки «Іподром».

«Після поїздки в метро з нової станції «Іподром» я побачив, що там все не настільки добре, як це розрекламувала влада. Як виявилося, потяг із нещодавно відкритої станції «Іподром» прямує не далі, ніж лише до наступної станції «Виставковий центр», як паром – туди і назад. Пасажирам доводиться звільнити вагони на станції «Виставковий центр» та, перейшовши на іншу сторону платформи, чекати на потяг, щоб продовжити поїздку», — розповів О. Бригинець.

Депутат наголосив, що напередодні виборів для влади було дуже важливо «подарувати» громаді нову станцію метрополітену. Але як виявилось, станцію лише відкрили, а користуватися нею незручно.

«Для влади голов не – це перерізати червону стрічку, відкрити щось нове і попіаритись на цьому. А чи працюватиме цей об’єкт, чи приноситиме користь місту, чи ні – для влади це не має значення»,- заявив О. Бригинець.

Нагадаємо, 25 жовтня в Києві відбулося відкриття нової станції метро — «Іподром», яка розташована на Куренівсько-Червоноармійській лінії київського метрополітену. Вихід з метро знаходиться в районі перехрестя проспекту Академіка Глушкова та вулиці Василя Касіяна. Сама ж станція розмістилася між станціями метро «Виставковий центр» та майбутньою «Теремки»

Розділи: Суспільство