chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра першим питанням розглянуть скандальний законопроект про наклеп

01 жовтня 2012 о 12:20

Завтра, 2 жовтня, першим питанням у порядку денному Верховної Ради буде розглянуто скандальний законопроект про наклеп, повідомляють джерела Корреспондент.net.

Таким чином, питання щодо внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу щодо посилення відповідальності за посягання на честь і гідність буде розглянуто в першу чергу.

При цьому Українська правда повідомляє, що його розгляд перенесено на 16 жовтня, посилаючись на фото порядку денного. Водночас, спікер Ради Володимир Литвин заявив виданню, «що цей закон взагалі ніколи не має бути прийнято».

Як повідомлялося сьогодні, 1 жовтня, на порядку завтрашнього дня для народних депутатів у Верховній Раді не значиться розгляд законопроекту про наклеп.

Нагадаємо, в Києві сьогодні, 1 жовтня, о 10:00 на вулиці Грушевського 18/2 розпочався мітингпроти скандального законопроекту про наклеп, в якому беруть участь журналісти і противники документа.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути