chrome firefox opera safari iexplorer

Київський міський Будинок природи запрошує на виставку акваріумів

22 листопада 2012 о 12:24

У столиці України упродовж трьох днів: з 22 до 24 листопадаКиївський міський Будинок природи запрошує киян та гостей столиці на виставку-конкурс аранжування акваріумів «Кришталевий акваріум-2012». 

Участь у виставці приймають акваріумні дизайнери України, неодноразові переможці й призери престижних міжнародних конкурсів, чиї роботи вражають своєю красою.

Організаторами виставки виступають: Всеукраїнська Асоціація акваріумістів, Український форум акваріумістів AQUAFORUM.UA, Київський міський Будинок природи.

Час роботи:  з 11.00 до 18.00

Ціна вхідного квитка — 10 грн., для школярів, студентів, пенсіонерів — 5 грн.

Тел. для довідок: 234-45-47.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути