chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні киян запрошують безкоштовно відвідати «Музей каналізації»

19 листопада 2012 о 09:22

Київводоканал привітав мешканців столиці із Всесвітнім днем туалету та запросив безкоштовно відвідати «Музей каналізації». Про це УНН повідомили у прес-службі підприємства.

«Київводоканал вітає усіх з цим незвичним для нас святом і закликає у цей день віддати належне Його Величності Унітазу, важливість якого у розвитку людства, а особливо для мегаполісів, важко переоцінити.
Товариство закликає усіх бережно та з повагою ставитись до цього чи ненайважливішого винаходу людства, яким починається складна система водовідведення, і який щоденно забезпечує наше з вами комфортне, здорове та гігієнічне життя.

Світова історія відхожих місць доводить: усі народи незалежно одне від одного зіштовхувалися з однаковими проблемами утилізації природних відходів і знаходили схожі шляхи їх рішення.
Історія туалету та каналізації настільки цікава і тісно пов’язана з розвитком людства, що на сьогодні по усьому світі відкрито низку музеї, присвячених цій тематиці», — йдеться у повідомленні.

Цього року Київводоканал також відкрив оновлений «Музей каналізації Києва» – єдиний в Україні. У Всесвітній день туалету саме час відвідати музей усією родиною. Безкоштовну екскурсію можна замовити на сайті Товариства.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути