chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в Києві презентують унікальний фільм про Вуді Аллена

29 листопада 2012 о 12:25

Сьогодні, 29 листопада, в кінотеатрі Київ, у рамках Фестивалю Незалежного Американського Кіно, відбудеться єдиний показ авторської версії фільму.

Як повідомили Кореспондент.net організатори фестивалю, картину буде представляти сам режисер, продюсер і сценарист Роберт Вайді.

Варто зазначити, що культовий письменник, режисер, актор, комедіограф, музикант Аллен вперше дозволив зняти на камеру своє життя і творчий процес.

Коли лауреат премії Еммі і номінант на Оскар режисер Роберт Вайді отримав безпрецедентний доступ до кінолегенди, він витратив більше півтора року, щоб створити цей біографічний фільм.

«Знятий повністю за підтримки легендарного режисера фільм із захопленням зустріли критики і назвали його докладною біографією Вуді Аллена. Відібрана в секцію класики Каннського МКФ, стрічка зараз з успіхом йде в світовому прокаті», — повідомили організатори.

Сьогодні, 28 листопада, о 19:00, у Синьому залі кінотеатру Київ Роберт Вайді зможе відповісти на питання, як проходили зйомки, і як це бути Вуді Алленом.

Нагадаємо також, що в рамках фестивалю Роберт Вайді також проведе майстер-клас, 30 листопада о 14-00 в залі Сінематека.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути