chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в українських містах-мільйонниках з'явиться ефектна соціальна реклама щодо ДТП

13 листопада 2012 о 11:11

Сьогодні у Києві та містах-мільйонниках з'явиться соціальна реклама, присвячена безпеці на дорозі. Про це в коментарі УНН повідомив голова координаційної ради Асоціації зовнішньої реклами України Артем Біденко.

Він зазначив, що в рамках проголошеного ООН у 2011 році десятиліття дій з безпеки дорожнього руху, в  Україні, як і у всьому світі, відзначається тиждень безпеки дорожнього руху. Саме в цей період надаються площини під розміщення соціальної реклами.

«Цього року соціальна реклама проти п’янства за кермом, вшанування жертв на дорогах, реклама за те, щоб користуватись ременем безпеки буде розміщена на 54 екранах у місті Києві та на 300 площинах – по Києву та містах-мільйонниках. Всі надають безкоштовно свої площини», — сказав співрозмовник агентсва.

Він також зазначив, що загальною метою є спільні, солідарні зусилля громадських організацій, людей, органів державної влади на те, щоб донести до громадян необхідність спільно вирішувати проблему безпеки дорожнього руху.

Як повідомляв УНН, в  Україні з 12 по 18 листопада буде проведено тиждень безпеки дорожнього руху під гаслом «безпека на дорогах залежить від кожного».

В свою чергу, міністерство освіти і науки молоді та спорту пропонує створити Інститут безпеки дорожнього руху.

«Вважаємо за доцільне, зважаючи на серйозність і важливість проблеми безпеки дорожнього руху, створити Інститут безпеки дорожнього руху, який візьме на себе розробку науково-дослідних проектів та вирішення проблем, підвищення кваліфікації, а також розвитку дисциплін, які пов’язані з розвитком дорожнього руху», — сказав заступник міністра П.Куліков.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути