chrome firefox opera safari iexplorer

З 1 січня в Україні зросте вартість послуг ЖКГ

14 листопада 2012 о 10:49

З 1 січня послуги ЖКГ в країні зростуть. Адже Україна будь-що вирішила налагодити відносини із МВФ. Про це в коментарі УНН сказав фінансовий аналітик Олександр Охріменко.

"Уряд поставив собі основну ціль будь-що відновити співпрацю із Міжнародним фондом аби отримати кредитні кошти.  Тому для цього будуть робити все – і на валютному ринку, і на ринку газу ", — сказав він.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Микола Азаров зазначив, що Україна сподівається отримати  транш від Міжнародного валютного фонду, разом з тим не піднімаючи ціни на побутовий газ та опалення.

Фонд не виділяв кошти України з початку 2011 року, після того, як Уряд відмовився підвищувати тарифи на енергоносії для населення, вважаючи, що громадяни не повинні нести тягар несправедливо високої ціни на російський газ.

«Я думаю, що є перспективи продовження нашої співпраці (з фондом), і ми в основному виконуємо вимоги МВФ відповідно до програми (2010 р)», — сказав Азаров.

«Всі основні грошові та якісні критерії виконуються. Звичайно, це створює сприятливі умови для відновлення фінансування України. Ми сподіваємося, що досягнемо цієї домовленості»,  — зазначив Прем’єр-міністр.

Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути