chrome firefox opera safari iexplorer

За рік ціни на новорічні дерева майже не змінились

20 листопада 2012 о 09:00

У поточному році ціни на ялинки залишаться, у порівнянні з минулим роком, майже незмінними, і складуть 50 грн за найменше деревце і близько 300 грн за сосни від двох метрів.

Подорожчають на 5 грн тільки найбільші «лісові красуні». У масовому продажі новорічні дерева з'являться 15-20 грудня.

Як і в минулому році, на всіх законно зрубане дерево, що пройшли радіаційний контроль, будуть прикріплені спеціальні чіпи. Ялинки без чіпів будуть вважатися незаконними, і міліція вправі буде прибрати їх з ринку, пише «Сегодня». Також у поточному році що для тих, хто хоче заощадити, але зустріти Новий рік з живим деревом, є інший варіант — взяти ялинку в горщику напрокат (такі варіанти з'явились минулого року, але не були дуже популярними.

«У нас фішкою цього року будуть ялинки, які можна взяти напрокат, — сказала спікер Житомирського облуправління лісгоспу Наталія Хомич. — Тобто кожен бажаючий зможе приїхати на дільницю лісництва і вибрати там дерево в горщику, заплатити, наприклад, 80 грн за півтораметрову ялина, зустріти з ним всі новорічні свята. Після того, як людина повертає нам дерево, ми віддаємо їй 40 грн (якщо не буде пошкоджень)».

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути