chrome firefox opera safari iexplorer

Суперпоїзди Hyundai не витримують українських зим

14 грудня 2012 о 12:27

Через негоду в Україні відбулися затримки у русі поїздів, а також скасовано низку автобусних рейсів у декількох областях України.

Як повідомили «Коментарям» у Міністерстві інфраструктури, одна з чергових затримок поїзда сталася 14 грудня о 00 год. 50 хв. на Південній залізниці через обрив контактного проводу.

«Більш ніж на дві години було затримано рух поїзда Hyundai «Інтерсіті» сполученням Київ-Донецьк. Крім того, на залізницях України були інші затримки поїздів», — йдеться в повідомленні.

Також через негоду, станом на 7 ранку 14 грудня, скасовано низку автобусних рейсів у Вінницькій, Тернопільській, Харківській, Полтавській, Житомирській, Сумській, Закарпатті, в Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Рівненській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій областях.

Як повідомляли «Коментарі», у зв´язку з сильними опадами протягом минулої доби були затримки авіарейсів в аеропорту «Донецьк». Після припинення снігопаду аеропорт здійснює прийом і відправку літаків без обмежень. Інші аеропорти країни працюють у штатному режимі.

У відомстві зазначають, що станом на ранок 14 грудня через негоду немає значних порушень у функціонуванні об´єктів дорожнього комплексу. Проїзд автомобільного транспорту по дорогам загального користування країни, включаючи гірські перевали, забезпечено.

Як повідомляли «Коментарі», за прогнозами Гідрометцентру, в найближчі дні буде спостерігатися зниження температури. Так, 14-15 грудня очікується мороз близько 5-7 градусів вдень і до -12 вночі. Істотних опадів не передбачається. 16-17 грудня холодна погода збережеться — на дорогах очікується ожеледиця і часом невеликий сніг.

Комунальні служби просять водіїв не залишати автомобілі на вулицях, бульварах і прибудинкових територіях поруч з деревами, які можуть впасти під вагою снігу.

Розділи: Суспільство

8 вересня

Інші дати
8 вересня відзначають:
  • День танкіста.
  • День працівників газової, нафтової та нафтопереробної промисловості України.
  • День пам’яті жертв фашизму.
  • Міжнародний день солідарності журналістів.
  • Міжнародний день грамотності.
Розгорнути
Олександр Івахненко
1931 – український художник, заслужений діяч мистецтв України. Автор перших поштових марок незалежної України.
Розгорнути
Народилася Наталія Ужвій
(1898 – 1986), українська акторка театру та кіно. Народна артистка СРСР, лауреат Державної премії ім.Т.Шевченка. В її репертуарі близько 213 ролей у театрі та 20 у кінофільмах («Назар Стодоля», «Кармелюк», «Тарас Шевченко», «Украдене щастя», «Українська рапсодія»).
Розгорнути