chrome firefox opera safari iexplorer

У новорічну ніч на Майдані відбудеться 5-годинний концерт

25 грудня 2012 о 15:51

У Києві на Майдані в новорічну ніч відбудеться п'ятигодинний музичний марафон на 50-метровій сцені, під час якого виступатимуть українські і російські музиканти. Про це повідомляє «В Городе».

Так, у новорічну ніч свої виступи планують гурти «Воплі Відоплясова», «Mad Heads» і «ТНМК», «Друга Ріка», співачка Руслана, а також російські гості — легендарний гурт «ДДТ». Як відзначає видання, лідер ДДТ Юрій Шевчук працював над створенням нового альбому саме в Києві.

Зарядившись енергетикою української столиці, він прийняв рішення — вперше за 35 років зустріти Новий Рік на сцені, і щоб ця сцена обов'язково була в Києві.

Група пообіцяла виконати свої безсмертні хіти, а також зовсім нові композиції. Руслана, як повідомляється, готує масштабнt танцювальне шоу, в якому будуть задіяні акробати.

Також біля сцени буде обладнаний інтерактивний майданчик, де кожен охочий зможе привітати близьких з новорічними святами.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути