chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явилася Асоціація християнських батьків

04 грудня 2012 о 11:02

Як повідомляє департамент інформації УГКЦ, 1 грудня у приміщенні відділу комісій Патріаршої курії УГКЦ з ініціативи комісії УГКЦ у справах освіти та виховання відбулася установча зустріч Асоціації християнських батьків України. Учасниками заходу були батьки дітей, які навчаються в навчально-виховних закладах УГКЦ та закладах християнського спрямування.

На початку зустрічі із привітальним словом до батьків звернулася с. Христофора Буштин, СНДМ, голова комісії УГКЦ у справах освіти та виховання, яка ознайомила присутніх з діяльністю комісії та міжнародним досвідом функціонування Асоціації європейських християнських батьків.

Співініціатор зустрічі Оксана Кочерган розповіла про основні завдання Асоціації: підтримувати освітні проекти, що впроваджують у навчально-виховний процес християнські цінності та мудрість Святого Письма; представляти інтереси закладів християнського спрямування перед суспільством та європейськими колегами; створювати можливості та умови для духовного розвитку батьків; інтегрувати асоціації християнських батьків України з подібними європейськими організаціями.

Учасники зустрічі обговорили та затвердили декларацію про заснування Асоціації християнських батьків України, а також розглянули проект статуту Асоціації.

Джерело: ZIK
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути