chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться телеканал для батьків

02 вересня 2011 о 15:53

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 31 серпня прийняла рішення видати ліцензію ТОВ «Манеж ТВ» на супутникове мовлення з логотипом «Моя дитина».

Під час презентації представники каналу повідомили, що «Моя дитина» — це канал для батьків, відповідно, в ефірі не передбачаються дитячі програми, повідомляє Телекритика.

Телеканал планує мовити через супутник Astra 1G, оператор телекомунікацій — Концерн РРТ. Власні програми становитимуть 6 годин на добу, решта — закупівлі, здебільшого програм російського нішевого каналу «Мать и дитя».

Сітка мовлення «Моєї дитини» складатиметься з двогодинних блоків, які повторюватимуться протягом доби. За жанровим розподілом інформаційно-аналітичні і публіцистичні програми становитимуть 8,5 годин на добу, розважальні — 8,5 годин на добу, фільмопоказ — 3 години на добу, реклама, анонси та елементи оформлення ефіру — 4 години на добу. Формат каналу — інформаційно-розважальний.

У презентації каналу зазначені такі програми: «Сімейне життя» (поради лікарів і фахівців для молодих батьків", «Експертний висновок» (обговорення з експертами прав дитини, труднощів сім'ї тощо), «Щасливі батьки», «Дитячі розмови», «Давайте вчитись», «Корисні поради».

Генеральним директором компанії є Оксана Дейнеко, засновниками — Оксана Дейнеко (40%) та Лілія Дорош (60%).

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути