chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в НСК «Олімпійський» святкуватимуть Старий новий рік

12 січня 2013 о 09:30

У суботу, 12 січня, НСК «Олімпійський» запрошує всіх зустріти Старий Новий рік, у програмі заходів — конкурс краси серед північних собак, незвичайна льодова експозиція та майстер-класи від відомого хендмейд-бренду, повідомляє сайт НСК.

Гості стадіону, побувавши на Чемпіонаті північних собак, який стартує о 10:00 біля спортбару НСК «Олімпійський» (Захід-1), побачать унікальне змагання представників їздових порід собак і зможуть з ними сфотографуватися.

Розваги продовжаться майстер-класами від відомого бренду «Штуки». Всі бажаючі спробують власними руками зробити ляльку-оберег або оригінальні прикраси. Всі «штуки» учасники зможуть залишити собі. Крім того, любителі гострих відчуттів матимуть можливість відвідати підземний картинг «Олімпійського».

А також головна подія цієї зими — відкриття льодового парку «Олімпійська зима» за спеціальним святковим екскурсійним маршрутом НСК «Олімпійський».

З 12 по 27 січня під час екскурсійного туру в чаші стадіону для гостей — незвичайний парк льодових скульптур, створений компанією «Айс Драйв», яка вже протягом 5-и років вражає своїх клієнтів оригінальними скульптурами з льоду і снігу. Маючи власні виробничі потужності, вона вміє дивувати глядачів найсміливішими і дуже незвичними фігурами.

Так, учасники екскурсій отримають можливість відобразити себе у незвичайних образах, посидіти біля прозорої барної стійки та сфотографуватися на пам'ять з льодовими казковими персонажами. Але найголовніший подарунок відвідувачам — це вартість екскурсійного туру з відвідуванням льодового парку за стандартною ціною екскурсії — 50 грн.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути