chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові пройде VI Міське Свято Пампуха

02 січня 2013 о 14:28

У Львівській Різдвяній Пошті, яку відкриють 7 січня на VI Міському Святі Пампуха, представлять нові Різдвяні листівки, повідомляють організатори.

«Уже вийшла серія ексклюзивних Різдвяних листівок. До відомого Art Atelier Voytovych долучились львівський художник Мар'ян Пиріжок та шаржист з Коломиї Ігор Бежук. Ми спробуємо цим проектом Різдвяної пошти «Зі Львова з любов’ю» показати, яким колоритним та веселим є Різдво у Львові. Досвід надсилання кавових та винних листівок на попередніх наших фестивалях свідчить, що паперова листівка  ще має неабияку актуальність. Коли ти відправляєш листівку з написаним від руки привітанням — це знак особливого ставлення до тої людини, якій відправляєш. А листівка, яка надійшла з інших міст, країн чи континентів і її приніс додому поштар, дарує справжню дитячу радість», — розповів Андрій Сидор, директор VI Міського Свята Пампуха.

Також протягом Свята на усіх відвідувачів чекають різноманітні пампухові забави, серед яких «Конкурс на найкращий вертеп», «Конкурс господинь», «Конкурс пампухоїдів», «Конкурс чортів та ангелів» та багато інших цікавих розваг для дітей і дорослих. Окрім інтерактиву, на Святі Пампуха працюватиме Пампухова Хата та Святковий Ярмарок на площі Ринок.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Традиції

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути