chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні може зупинитися залізниця

16 січня 2013 о 14:08

Більше ніж сотня представників профспілкових організацій залізничників пікетують Кабінет Міністрів України з вимогою підвищення зарплат і збереження робочих місць. Учасники акції наголошують: якщо їхніх вимог не виконають, вони будуть страйкувати.

«Найперше – підвищення заробітної плати, поліпшення умов праці, виділення коштів на придбання деталей для ремонту рухомого складу. Тому що люди вже до того озлоблені, що буде не тільки акція протесту, а буде страйк! Ми будемо зупиняти рух автобусів, поїздів! Хай вони про це знають!», – сказав один із керівників профспілок залізничників під час акції.

Мітингувальники вимагають від уряду розрахуватися за всі пільгові перевезення в 2012 році й виступають проти приватизації «Укрзалізниці».

Координаторів пікету запросили на переговори до Кабінету Міністрів. До мітингу приєдналися представники молодіжних громадських організацій.

 

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути