chrome firefox opera safari iexplorer

Злата Огневич оголосила конкурс на найкращий кліп для Євробачення-2013

31 січня 2013 о 14:44

Співачка Злата Огневич, яка представлятиме Україну на Євробаченні, просить допомогти з ідеєю кліпу на її пісню. «Я звертаюся до вас з проханням. Ми оголошуємо конкурс на найкращу ідею для кліпу на пісню Gravity, яка буде брати участь у конкурсі Євробачення», — повідомила Огневич.

Співачка переконана, що у професіоналів не завжди з'являється ідея, завдяки якій буде цікаво дивитися. Вона запевнила, що серед пересічних українців є чимало талановитих людей та їх ідеї будуть більш вдалими.

«Всі ваші найбожевільніші ідеї, які ви боялися комусь розповісти, будь ласка, надсилайте», — закликає учасниця Євробачення.

Найкращі ідеї будуть втілені у кліпі, а автори ідей отримають подяку у вигляді подарунків. Висилати свої пропозиції можна на електронну адресу 1@zlatao.com.

Нагадаємо, 17 січня в Мальме відбувся розподіл країн для виступу у першому і другому півфіналах 58-го пісенного конкурсу Євробачення.

За результатами жеребкування, представниця України Злата Огневич вийде на сцену Мальме-Арени в першій частині першого півфіналу.