chrome firefox opera safari iexplorer

Злата Огневич привезе на Євробачення казковий ліс

30 квітня 2013 о 13:25

Україна готується вразити пісенну Європу дивом. На знаменитий конкурс Євробачення українська учасниця Злата Огневич їде із піснею про казковий світ «Гравіті», тобто «Тяжіння», повідомляє ICTV.

Дівчинка із чарівної казки, де живуть дивні істоти і небачені рослини. У такий фентезійний ліс Злату Огневич поселила британська режисерка Наджма Бхатті. Це вона створила кліп на пісню «Гравіті» – з нею українська співачка і підкорюватиме Євробачення.

«Цей номер має захопити, розумієте і ми працюємо саме над тим, щоб на сцені відбувалися чудеса, я не втомлююся повторювати — диво є у тексті пісні, вірші, у музиці, в самій Златі, звичайно, повно чуда», — каже режисер-постановник виступу

Як на сцені відтворять казковий ліс, режисер виступу Максим Літвінов тримає у таємниці. Але над чарівним образом із Златою працює по вісімнадцять годин щодня. Ставки високі: дівчина щойно повернулась із традиційної напередодні конкурсу вечірки всіх учасників Євробачення, що була в Амстердамі. Публіка вже шаленіє.

«Ніде було просто, де яблуку впасти, і вони підспівували разом зі мною слова пісні, вони навіть знають партію бек-вокалістів з пісні Гравіті», — розповідає учасниця Євробачення-2013 Злата Огневич.

Переможниця кількох престижних конкурсів вокалістів, двадцятисемирічна Злата одразу була в десятці фаворитів Євробачення. Але тепер українську красуню із надзвичайно сильним голосом букмекери перемістили на друге місце. Перед нею – лише Емілі де Форест з Данії.

«Звичайно — здивування! Тому що я прекрасно пам'ятаю які прогнози били у букмекерів у минулі роки. І мені дуже приємно, що хтось якимись фінансами ризикує і вірить в Україну» — каже продюсер Злати Огневич Михайло Некрасов.

Михайло Некрасов – і продюсер Злати Огневич, і автор музики пісні. Брати Європу йому не вперше: з його піснею «Дикі танці» 2004-го тріумфувала Руслана. А текст на його музику написав найбільший автор хітів Євробачення Карен Кавалерян, з піснею якого в різні роки на другу сходинку піднімалися Діма Білан та наша Ані Лорак. Тож українська команда знає, як затягнути Європу в чарівний світ.

«Я би хотіла їх занурити в свій музикальний світ, наскільки вийде у мене це зробити, чи не завадить хвилювання, поганий звук. Це насправді знову ж таки якщо не думати про це, а думати про пісні, то в будь-якому випадку, у цей світ вийде занурити, тим більше, що пісня у нас мейджик — казкова дуже!», — розповідає Злата Огневич.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути