chrome firefox opera safari iexplorer

ДАІ змінила правила оплати штрафів

07 лютого 2013 о 14:21

Державтоінспекція зобов’язала водіїв під час оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху обов’язково зазначати серію і номер протоколу про адміністративне правопорушення.

Як повідомили «Коментарям» у Київській ДАІ, такі зміни внесені для поліпшення контролю за надходженням коштів і допоможуть уникнути непорозумінь, які виникають при з’ясуванні своєчасної сплати платежів у виконавчій службі.

«Під час сплати штрафів за порушення ПДР у квитанціях необхідно обов’язково зазначати не лише код платежу, прізвище, ім’я, по батькові платника, але і серію та номер протоколу про адміністративне правопорушення», — заявили в ДАІ.

У відомстві також нагадали, що штраф має бути сплачений не пізніше, ніж через 15 днів з дня вручення постанови порушникові про накладення штрафу.

У разі оскарження або внесення на нього подання прокурора — не пізніше 15 днів з дня повідомлення про залишення скарги або подання без задоволення.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути