chrome firefox opera safari iexplorer

Через погіршення погоди українців знову просять не сідати за кермо

25 березня 2013 о 11:24

Сьогодні вранці, 25 березня, Державтоінспекція України знову звернулася до водіїв з проханням без особливої необхідності не сідати за кермо до стабілізації погодних умов.

ДАІ також закликає дотримуватися правил зупинки і стоянки, не залишати машини на узбіччях доріг, оскільки це створює значні перешкоди для роботи снігоприбиральної техніки.

У повідомленні говориться, що ДАІ, Державна служба з надзвичайних ситуацій і дорожні служби працюють у посиленому режимі, і роблять все, щоб рух в країні якнайшвидше нормалізувався. Відомства також просять всіх автовласників поставитися з розуміння до ситуації, стежити за повідомленнями в ЗМІ про стан проїзду доріг країни, не наражати на небезпеку себе та своїх близьких.

Крім того, в ДАІ зазначили, що за минулу добу повністю відновлено рух на території Вінницької, Івано-Франківської, Київської, Тернопільської та Хмельницької областей.

Водночас, досі діють тимчасові обмеження в русі в двох областях. Зокрема, в Сумській області обмежено рух для пасажирського транспорту та вантажних автомобілів автомобільними дорогами загального користування, а у Львівській — для вантажного транспорту на регіональній дорозі державного значення Броди — Тернопіль.

ДАІ також повідомляє, що через снігові замети ускладнено рух транспорту в деяких районах Рівненської області. Крім того, в Києві спостерігаються ускладнення з рухом транспорту.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути