chrome firefox opera safari iexplorer

Іменні квитки на потяг можна буде купувати для кого завгодно

23 березня 2013 о 13:41

Іменні квитки, які ввела «Укрзалізниця», можна буде купувати не лише для себе, а для друзів чи рідних. Головне знати точно ім'я і прізвище того, хто врешті-решт сідатиме у вагон.

Як повідомляє «Сегодня», з 6 квітня залізничні квитки можна буде придбати з паспортом, а в сам квиток буде вноситися ім'я пасажира.

Провідник при посадці буде звіряти ім'я на квитку і в паспорті.

Однак купувати квитки можна буде для кого завгодно, якщо точно вказати ім'я пасажира. Це ж стосується і купівлі квитків через автомати на вокзалі і онлайн.

При цьому в «Укрзалізниці» радять писати на папері чи давати документ пасажира касиру, якщо прізвище складне. Аби не було помилок.

Спекулянти запевняють, що знають, як обійти систему іменних квитків. Можна домовитися з касиром, щоб переоформляв куплені раніше квитки на пасажира. Або ж доведеться домовлятися з провідником.

Однак послуги перекупщиків подорожчають.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути